UN TEATRE ON TU FORMES PART D´ELL

Els alumnes de quart de primària, estaven molt il·lusionats per una eixida que anaven  a fer, la qual havia sigut anunciada per les seues mestres el dia 18 de gener. L´eixida anava a ser el dia següent, és a dir, el 19 de gener. Anaren pel matì d´aquell dia, amb l´autobús de l´escola Gençana.

El teatre està situat al centre de València, concretament, a la sala Russafa i en el teatre Escalante. Aquest  teatre li ha agradat molt a la classe de 4º de primària ja que havien de participar en ell. El teatre tractava d’una nena anomenada Adja, la qual vivia tranquil·lament amb la seua família a un poble. El poble tenia molta vegetació però un dia, uns gegants arrancaren tot els arbres que hi havien al poble; tots menys un. Aquest arbre se’l  va quedar Adja i li va posar de nom An-kí.

Esperem que quan vosaltres aneu a aquest teatre, ho gaudiu tant com nosaltres.

El motiu pel que la classe de 4º de primària va anar a aquest teatre és perquè el seu centre inclou a la seua programació diverses activitats, per a cada curs, de tipus cultural. En aquest cas, com ja hem comentat, l’activitat consistia en anar al teatre per a portar a terme el visionat d’una obra un tant especial. Dic especial ja que aquest teatre, no és un qualsevol, era un teatre sense seients, on el espectadors també formàven part de l’espectacle i participaven d’ell (movent coses, buscant  altres,…)Ens ha encantat aquesta experiència i esperem poder repetir-la el més aviat possible.

 

Leo i Mireia