NOTÍCIA FANTÀSTICA: UN XIQUET TROBA UN TRESOR A LA GOLFA DE «ESCOLES DE LA MAR»

Benvolguts lectors,

Avui ens embarquem en una aventura extraordinària que ens porta directament a l’escola Gençana, on la intrèpida Lis Oller ens narra una notícia fascinant protagonitzada pel jove explorador Jareier. Sí, heu llegit bé, un tresor amagat a la golfa d'»Escoles de la mar» ha estat descobert pel coratjós xiquet.

Jareier no es podia dormir i va decidir baixar a explorar, va anar a la golfa que era un lloc prohibit. Quan va entrar, va veure un tresor tapat amb un mantó. El dia d’abans havia vist a uns treballadors entrar al lloc prohibit, amb un mantó.
Tres minuts després, que Jareier se n’anara la mestra Marina va anar a veure si tots els xiquets estaven dormint i va a veure que Jareier no està i va decidir anar a buscar-lo i el va trobar dormint a la golfa.

Tots els xiquets han baixat i la mestra ha cridat a la policia. Una companya de Jareier, Carla, ha afirmat que va a veure uns treballadors entrar a la golfa, i eixir amb or a la mà.
Jareier aquest matí ha afirmat que hi ha un tresor a la golfa. Els treballadors van ser jutjats i escoles de la mar serà un nou hotel.

Lis Oller ens manté intrigats amb les seues informacions, ja que la mestra Marina va cridar a la policia després de confirmar el tresor i altres testimonis, com Carla, van assegurar haver vist els treballadors amb el tresor entre les mans. La notícia va córrer com la pólvora a l’escola, amb la revelació que «Escoles de la mar» es transformarà en un nou hotel.

Una història d’aventura i misteri que ens mantindrà en suspens mentre seguim informant sobre els esdeveniments que envolten aquest increïble descobriment.

Amb emoció i expectació,

Tinta de ratones