El canvi climàtic, una amenaça per al mon

Al món s´està produïnt un canvi climàtic. El canvi climàtic és un fenòmen que provoca l’alteració del clima i de les temperatures de la Terra, la qual cosa provoca també l’alteració dels ecosistemes (llocs on viuen els animals i plantes) i origina canvis que directa o indirectament són produïts per l’activitat humana.

El canvi climàtic existeix desde fa molts anys, però ha començat a preocupar vertaderament a la gent els últims 15 anys.

Aquesta desgràcia s´ha produït perquè les indústries de tot el món estan provocant canvis en el clima quan, per exemple, expulsen milers de tones a l’atmosfera  i, a més, les persones no estem fent res  al respecte.

Les accions que podem fer les persones per a millorar el clima són, entre altres: reciclar, reutilizar, reduïr i altres accions com, en vegada de emplenar la banyera d´aigua, em dutxe o, en lloc de emplenar poals, podem regar les plantes amb aigua de l´aixeta o amb l’aigua de la pluja.

 

Rodri i Alba