UN XIQUET TROBA UN TRESOR A LA GOLFA DE:”ESCOLES DE LA MAR”

Bona vesprada lectors!

Ja sabeu que hem estat treballant les notícies i qué menys que compartir la que ha creat la nostra companya Lis! Ens conta el que va succeir a la eixida que vam tindre a Burriana. Un

Un xiquet de l`escola Gençana ha trobat un tresor amagat.

Hui dia 2 de febrer  de 2022, a Borriana, l’escola: “Escoles de la mar”, un xiquet que es diu Jareier ha trobat un tresor amagat a la golfa.

Jareier  no es podia dormir i va decidir baixar a explorar, va anar a lagolfa que era un lloc prohibit. Quan va entrar, va vore un tresor tapat amb un mantó. El dia de abans  havia vist a uns treballadors entrar al lloc prohibit, amb un mantó.

Tres minuts després, de que Jareier s´en anara la mestra Marina va anar a vore si tots rl xiquets estaben dormint  i va a vore que Jareier no estarea, i va decir anar a buscarlo i el va trovar dormint a la golfa.

Tots els xiquets han baixat i la mestra ha cridat a la policía. Una companya de Jareier, Carla,ha afirmat que va a vore uns treballadors entrar a la golfa, i eixir ambo r a la ma.

Jareier  este mati  a afirmat que hi ha un tresor a la golfa. Els treballadors van ser futjats i escoles de la mar va a ser un nou hotel.

Seguirem informant.